In juni brengt K.V. Oostende een strip uit: ‘Iedereen KVO’. Eén van de hoofdrollen is weggelegd voor hun voorzitter Marc Coucke. Steve Van Bael is de striptekenaar van dienst. Hij is onder andere gekend van de stripreeksen Link en Figaro en zette samen met LeOn, de co-scenarist en uitgeverij Mediageuzen dit project op poten. Bijna alle personages die in de strip verschijnen, zijn gebaseerd op echte personen. Binnenkort kan je alles volgen op een nieuwe FB pagina die zijn lancering kent op 19 mei.

strip kvo oostende

Bron foto TVA

Mijn twee grote passies zijn televisie en beeldverhalen. Beide media die vertellen aan de hand van beelden.
Het is niet zozeer de boodschap die mij interesseert, maar eerder wie er achter al die verhalen schuil gaat. Dàt heeft mij altijd geïntrigeerd. Zo ook bij stripauteurs.
Als kind ging ik ze thuis vaak opzoeken, die nieuwsgierigheid is altijd gebleven en vandaag combineer ik mijn beide passies bij stritptiek.