TEMSE – De voorstelling van het 2de Virus album Highborn van stripauteur Patrick Cornelis, vond vrijdag de 13de plaats in het oude gemeentehuis van Temse.
De grote zaal was ondergedompeld in de sfeer van een horrorfilm en voorzien van een rode gloed en een duister rookgordijn. Na een welkomstspeech van Patrick Cornelis, volgde een interview met Franky De Smet-Van Damme (zanger van Channel Zero) en Patrick.
De trailer van het nieuwste album werd exclusief vertoond op groot scherm op de tonen van een gloednieuw Channel Zero-nummer “Can’t Loose“.


Patrick die het volledige artwork van het nieuwe album van Channel Zero heeft verzorgd, vertelde hoe deze samenwerking tot stand is gekomen en bedankte iedereen die dit project tot een hoger niveau heeft getild.
De burgervader van Temse, Luc De Rijck (zelf een groot stripliefhebber), en enkele bijtgrage geketende zombies mochten uiteraard niet op het appel ontbreken. Er was ook de gelegenheid om in een creep room op de foto gaan met enkele zombies en je kon het album ter plekke laten signeren. Verder was het heerlijk genieten van een expo met divers origineel werk van de auteur.
Een nu al ongeziene legendarische avond van een tekenaar die goed op weg is om het te gaan maken tot ver buiten onze contreien.